Rakenteilla olevia ja hiljattain valmistuneita uudiskohteita:

Takamaa 7, Espoo

vakiorakennus_2018_takamaa

Valmistumassa. Yhteensä 10 asuntoa kooltaan 28-78 m². Arkkitehti Pet Michaelin suunnittelemat kompaktit, mutta silti avoimet ja valoisat tilat. Rauhallinen alue Kauklahdessa, hyvät kulkuyhteydet ja ulkoilumaastot. Taloyhtiössä kasvimaa pienten asuntojen asukkaiden iloksi.

Puolarkuja 3, Espoo

img_uudiskohde_finnoontie

Valmistunut.  Asunto Oy Espoon Havupuiston  omalle tontille rakennettiin 10 asuntoa 68-89m2 1- ja 2-tasoisia paritaloasuntoja. Asunnot on arkkitehti Pet Michaelin suunnittelemia valoisia ja toimivia koteja. Asunnot ovat 3-4 huoneen asuntoja, joissa osassa on takkavaraus.

Asunnoissa oma sauna ja lämmin varastotila asunnon yhteydessä. Edulliset asumiskustannukset, kaukolämpö omat sähkö- ja vesimittarit. Erinomaiset liikenneyhteydet.   Lue tästä lisää »

Veljeskuja 5, Espoo

img_uudiskohde_veljeskuja

Valmistunut. Uusia ja nuorekkaita rivitalo- ja loft-asuntoja rakennettiin Espooseen. Yhteensä 10 asuntoa kokoluokassa 42-99 m². Edulliset asuinkustannukset, maalämpö. Avointa ja avaraa tilaa modernilla tunnelmalla. Alakerrassa olo- ja askarteluhuoneet, kylpyhuone ja kodinhoitohuone, korkea eteistila. Yläkerrassa makuuhuone sekä keittiö, josta pääsy ulos. Asunnolla oma pistokepaikka autolle. Mainio sijainti. Palvelut, kauppakeskukset ja juna-asema lähellä. Lue lisää tästä »

Puolarkuja 1, Espoo

img_uudiskohde_puolarkuja

Valmistunut. Puolarmetsään omalle tontille rakennettiin korkeatasoinen 7 asunnon Asunto Oy Espoon Mäntypuutarha, jossa yksi 1-tasoinen erillistalo sekä kaksi 1-tasoista ja neljä 2-tasoista paritaloasuntoa. Erillistalo ja paritalot ovat arkkitehti Pet Michaelin suunnittelemia valoisia, hyvin suunniteltuja koteja. Asunnot ovat 3-4 huoneen asuntoja, joissa on olohuoneessa korkea huonetila sekä takkavaraus. Asunnoissa on toimiva saunaosasto sekä kodinhoito ja varastotilat. Edulliset asumiskustannukset, kaukolämpö omat sähkö- ja vesimittarit. Erinomaiset liikenneyhteydet.  Lue lisää tästä »

Rakentamiamme uudiskohteita:

As Oy Espoon Aurinkolaakso

img_referenssit_uudiskohde_aurinkolaakso_1

As Oy Espoon Aurinkolaakso

img_referenssit_uudiskohde_aurinkolaakso_2

As Oy Espoon Aurinkoniitty

img_referenssit_uudiskohde_aurinkoniitty_1

As Oy Espoon Aurinkoniitty

As Oy Espoon Kaupunginkallion Villat, Kaupunginkalliontie 7

img_referenssit_uudiskohde_kaupunginkallio_1